http://keenitsolution.com/products/wordpress/grassy/wp-content/uploads/2017/11/6-1.jpg

Site-uri e-commerce rapide, adaptate la mobil

Doriți să dezvoltați afacerea printr-un magazin online sau să începeți un proiect nou pe Internet tip e-commerce? GDP SOFT ZABAND creează site-uri pentru vânzare online sau tip catalog de produse pe platformele Prestashop sau Woocommerce (WordPress), web responsive – adaptate la mobil și tabletă, cu opțiuni variate de plată integrate: card, ramburs, rezervare pentru ridicare din magazin, transfer bancar.

Magazinele online sunt conectate la un cont Google Analytics pentru a analiza datele de trafic și a urmări vânzările/ conversiile. Adăugați servicii de optimizare SEO pentru ca magazinul Prestashop sau Woocommerce să fie găsit ușor de clienți prin căutare pe Google și campanii de publicitate pe Internet Google Ads și Facebook Advertising pentru a atrage clienți noi sau care au abandonat coșul de cumpărături (îi urmărim prin tehnici de remarketing).

Cum construim

Fiecare magazin online pe care îl construim folosește un template premium pe care îl personalizăm după cerințele clientului, pe baza unui Caiet de sarcini în care detaliem cum va arăta site-ul și ce instrumente va conține.
Magazinele online sunt optimizate pentru a se încărca rapid pe computer și pe telefonul mobil, de asemenea sunt lucrate cu grijă pentru a nu fi publicate cu erori și pentru ca motorul de căutare Google să le indexeze rapid și corect.

GDP SOFT ZABAND oferă consultanță pe partea de marketing online, strategii de vânzare și alegere piețe, precum și pe chestiuni web ca alegerea numelui de domeniu și a hostingului pentru magazinul online: bun/ rapid și ieftin.

Cât costă un magazin online pe Prestashop?

Din dorința de a oferi un serviciu accesibil cât mai multor societăți comerciale, indiferent de mărimea lor, costul unui magazin online pe platforma Prestashop începe de la 2499 lei, cost fără TVA 19%.

Cât costă un site e-commerce pe Woocommerce

Pentru clienții care aleg platforma Woocommerce, construită pe structura WordPress, prețul de realizare a unui site e-commerce începe de la 1999 lei, cost fără TVA 19%.

Durata de construcție a unui magazin online este de circa trei săptămâni (uneori chiar mai scurtă).

Doriți să începeți o afacere online sau să o dezvoltați printr-un magazin de comerț electronic?