Aplicatii personalizate

Analiză și identificare resurse necesare

Lucrăm cu plăcere și punem pasiune în ceea ce livrăm, așadar primul pas este să pregătim partea de Proiectare a aplicației mobile ce urmează a fi dezvoltată. Vom avea astfel o structură clară și bine estimată financiar și în timp.

02

Proiectarea aplicației Mobile (Android & IOS)

Al doilea pas este să alocăm resurse în zona proiectării. Fiind vorba de un proiect de dezvoltare software a unei aplicații mobile cu funcționalități în mare parte unice, avem nevoie să punem pe hârtie fiecare detaliu a proiectului ce urmează a fi dezvoltat. La finalul parții de proiectare a aplicației mobile (inclusiv partea web dacă este cazul) ce urmează a fi dezvoltate, vom avea schițe, scheme logice, descrieri complete ceea ce ne va permite ca în următoarele etape să ne concentram doar pe implementare, respectiv livrarea proiectului în condiții calitative.

03

Dezvoltarea Aplicației mobile. Dezvoltare NATIVĂ pentru Android și IOS

Pe baza proiectului, stabilindu-se deja resursele necesare și având obiectivele finale dar și pașii intermediari pentru atingerea acestora, pasul 3 reprezintă implementarea, dezvoltarea efectivă a aplicației.

04

Testarea și punerea în producție a acesteia

Pasul 4 este cel final care reprezintă testarea și publicarea aplicațiilor, urmând și partea de mentenanță și dezvoltări ulterioare dacă este cazul.

Avantajele creării aplicațiilor mobile:

Interacțiune directă cu potențialul client, Vizibilitate excelentă a brandului, Accesibilitate rapidă în Google Play, Interfață intuitivă și prietenoasă, Loializarea consumatorilor, Posibilitatea de a notifica rapid publicul țintă

Creare aplicații mobile la comandă

Fiecare client are cerințe specifice atunci când iși dorește o aplicație mobilă pentru Android sau iOS. Realizăm aplicații mobile personalizate pentru orice tip de afacere pentru a te ajuta să ajungi la publicul dorit și a-i putea oferi o experientă cât mai placută. Utilizatorii aplicației tale se vor bucura astfel de functionalități complexe și utile. Studiile specialiștilor Google au constatat un procent ridicat al utilizatorilor de dispozitive mobile în cadrul navigărilor pe internet, ceea ce a condus la o creștere sesizabilă a conversiilor realizate utilizând dispozitivele mobile. Dacă și tu iți dorești să vii în intâmpinarea publicului tău țintă, adaptarea afacerii tale la dispozitivele mobile poate reprezenta o creștere substanțială a vânzărilor tale, plasând afacerea ta în topul rezultatelor consumatorilor tăi, surclasând concurența pe poziții inferioare ție.     Iată care sunt beneficiile creării unei aplicații mobile și de ce partenerii noștri GCouriers au lansat prin intermediul nostru o super aplicație mobilă tip Uber.