Site prezentare

Realizare site de prezentare complet

Cautati un site administrabil, cu design 100% responsive, optimizat pentru motoarele de cautare dar si servicii conexe precum integrarea cu retelele de socializare, logo personalizat, galeriei foto/video, multiple solutii de contact sau inscrierea afacerii in Google Business? Iata ce functionalitati prezinta un site realizat de agentia noastra:

SITE ADMINSTRABIL

panou de administrare

Fiecare site realizat beneficiaza de panou de administrare inclus pentru o manageriere rapida si eficienta a paginilor, a imaginilor si a celorlaltor informatii afisate in site-ul tau.

DESIGN RESPONSIVE

design responsive

Se asigura design responsive pentru ca vizitatorii sa poata parcurge in conditii optime site-ul. De pe PC, laptop, tableta sau smartphone, site-ul va fi afisat perfect.

SEO ONPAGE INCLUS

optimizare seo

Oferim solutii 100% optimizate SEO pe care sa le putem promova ulterior cu usurinta. Asiguram o indexare optima in Google, un cod sursa curat si o viteza de incarcare excelenta.

SOCIAL MEDIA

social media

Compania are un cont de Facebook, Twitter sau Linkedin? Ne ocupam de asocierea acestora cu site-ul vostru. In caz contrar, putem oferi servicii de realizare a paginilor aferente.

LOGO PERSONALIZAT

logo

Ai nevoie de un logo personalizat si de o identitate pe masura anvergurii companiei tale? Apeleaza la noi pentru a primi un logo, carte de vizita sau bannere profesionale.

GALERIE FOTO

galerie foto

Modulul de galerie de imagini este gratuit pentru orice site realizat si va permite introducerea unui numar nelimitat de poze in site. Galerii, slide-uri sau cataloage de produse.

INCARCARE RAPIDA

viteza de incarcare

Incarcarea rapida a unui site este un real obiectiv pentru agentia noastra. In baza auditului departamentului SEO vom optimiza la maxim fiecare pagina a site-ului tau.

PAGINA DE CONTACT

contact

Pachetul de creare site include realizarea unei pagini de contact de calitate. Incorporam harta pentru a defini locatia companiei, includem formular de contact si alte detalii.

GOOGLE MAPS

google maps

Vrei ca afacerea ta sa fie inscrisa in Google Maps? Noi va ajutam sa obtineti acest beneficiu si vom initia o solicitare prin care garantam listarea pe harta orasului de activitate.