Servicii mentenanta

Pachete Mentenanță

Servicii IT Complete (externalizare, mentenanta calculatoare, audit, achizitii). Interventii rapide prin abonamente mentenanta si intretinere calculatoare firme. 

Ce este mentenanta?

Fie ca sunteti un IMM sau o multinationala, una din caracteristicile comune ale unui business de succes, este prezenta unei tehologii a informatiei aplicata eficient. De aceea ne concentram atentia si resursele pe servicii de Suport IT care sa previna, sa sustina si sa imbunatateasca afacerea dumneavoastra. Daca aveti minim 2 statii de lucru, echipa noastra poate crea o solutie de suport care sa acopere toate nevoile IT( mentenanta, service, achizitii, suport retea, back-up si recuperare date).

Printr-o abordate proactiva, sistemele dumneavoastra de calcul sunt monitorizate in permananta, pentru a  avea linistea necesara sa va concentrati asupra afacerii.

Noi credem ca suportul si intretinerea profesionala a intregii infrastructuri IT trebuie sa ocupe primul loc in business-ul dumneavoastra, de aceea oferim cele mai bune solutii doar in urma unui audit IT.

De la servicii de intretinere de rutina, la actualizari software regulate, upgrade-uri si servicii de suport, ajutam afacerile de toate tipurile sa-si satisfaca toate nevoile IT. Credem ca nu exista solutii unice, care sa se potriveasca oricarei companii, de aceea pas cu pas, definim si implementam impreuna sistemul care sa vi se potriveasca perfect. Ne desfasuram activitatea atat de la distanta cat si la fata locului, pentru a va asigura o interventie rapida, optima si pentru a micsora timpul de interventie in cazul in care apare o problema tehnica.